Overige fotografie

Overige fotografie

Naast de genoemde vormen fotografie maak ik ook speciale reportages zoals afscheidsfotografie en leg ik ook uitvaarten vast. Dat klinkt misschien wat macaber maar bedenk dat er een paar momenten in je leven zijn waarbij je de liefde viert. Als je trouwt en als je rouwt.

Bij trouwen is het duidelijk dat de dag draait om de liefde. Maar bij afscheid nemen ook? Juist dan wil ik bijna zeggen. Een fotoreportage is misschien niet het eerste waar je aan denkt als iemand afscheid gaat nemen van het leven of net overleden is. Pas naderhand beseffen mensen vaak hoe fijn het is dat er ook beeldmateriaal is van deze bijzondere periode waar het, naast verdriet, draait om de liefde, de verbondenheid en het samenzijn.

Afspraak maken

Afscheidsfotografie door AHA-Fotografie in Nunspeet, 't Harde en Harderwijk

Heel veel beelden ga ik je hier niet laten zien. Natuurlijk wel wat sfeerbeelden die vaak een waardevolle aanvulling zijn op een reportage. Het zijn vaak deze details die een uitvaart persoonlijk maken.

Bekijk portfolio

Tarieven

Er zijn diverse mogelijkheden voor uitvaart/afscheidfotografie, van een instap mogelijkheid voor €95,- per uur tot een pakket inclusief een album.

Graag vertel ik jullie in een persoonlijk, telefonisch gesprek wat de mogelijkheden zijn, omdat elke situatie uniek is. Wil je mijn brochure en prijslijst ontvangen, dan kun je deze hieronder vrijblijvend aanvragen.  Deze stuur ik je dan zo snel mogelijk toe.

Contact opnemen

Pakket A

95

per shoot

Van te voren spreken we af hoe lang ik kom fotograferen.

Pakket BMeest gekozen

150

per shoot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Pakket C

200

per shoot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor.

Een prachtige fotoshoot van elke gelegenheid

Precies zoals jij het je herinnert

Herinneringen vervagen maar beelden blijven altijd bestaan! In een mooi, gebonden album  worden de herinneringen tastbaar.
Afspraak maken